Vogelvereniging
"Ons Genoegen Didam"

Agenda

ACTIVITEITEN SCHEMA ONS GENOEGEN DIDAM 2020

Ledenvergaderingen; Heb je interesse in onze sport en wil je meer weten over onze club, kom dan gerust eens langs op een vergadering en proef de sfeer in zaal Luiking v. Voorstweg 1 Didam. Deze vergaderingen beginnen om 20.00 uur.

27 JANUARI
Onderwerpen o.a.: diverse jaarverslagen, bestuursverkiezing, nabespreken Regio T.T. (lidmaatschap en ringen bestellen).

20 april
Onderwerpen o.a.: voorjaarsvergaderingen van district, bestuurssamenstelling en samenstellen commissie Diem op Stelten. Eerste ringen bestelling 2020-2021 voor 5 mei. Bestelschema ringen staat in bondsblad van april.

15 JUNI
Verslagen voorjaarsvergadering district. Bespreken keurmeesters T.T. 2020. Keuringsdag is op 26 november. Nabespreken van Didam op Stelten.

14 SEPTEMBER

T.T. voorbereiding, samenstellen van diverse commissies. Bekend maken keurmeesters. Bespreken najaarsvergadering regio en district.

9 NOVEMBER
Bespreking onderlinge T.T. Aanvullingen van de commissielijst en de laatste gelegenheid om het inschrijfformulier samen met Wout Heine in te vullen, en het inschrijfformulier in te leveren. Verslagen van de najaarsvergaderingen van regio en district.

Ook dit jaar organiseren wij de Regio Show in combinatie met het PSC de Zon en het Open Gelders Kampioenschap Europese Cultuur Vogels Regio SEC 3.
Dit is in week 48 van 25 november t/m 29 november 2020.
De keuring is op donderdag 26 november. De T.T. dagen zijn op vrijdag 27 november t/m zondag 29 november.
Ook de T.T. is in ons clubgebouw G. Luiking v. Voorstweg 1 Didam.

 

schelpen

schelpen

De Kapoetsensijs

Design: Tamara Witjes, Nathalie Geurts                                                         © www.vvonsgenoegendidam.nl