Vogelvereniging
"Ons Genoegen Didam"

ACTIVITEITEN SCHEMA ONS GENOEGEN DIDAM 2019

Ledenvergaderingen; Heb je interesse in onze sport en wil je meer weten over onze club, kom dan gerust eens langs op een vergadering en proef de sfeer in zaal Luiking v. Voorstweg 1 Didam. Deze vergaderingen beginnen om 20.00 uur.

21 JANUARI
Onderwerpen o.a.: diverse jaarverslagen, bestuursverkiezing, nabespreken Regio T.T. (lidmaatschap en ringen bestellen).

11 MAART
Onderwerpen o.a.: voorjaarsvergaderingen van District en Regio, bestuurssamenstelling en samenstellen commissie Diem op Stelten.

3 JUNI
Verslagen voorjaarsvergaderingen, bespreken tafelkeuring keurmeesters T.T. 2018. Keuringsdag is op 22 november. Eerste ringen bestelling seizoen 2018-2019 en vaststellen ringen bestelschema. Entstof bestelling en opgave aantal ampullen. De entstof wordt op afspraak afgeleverd.

9 SEPTEMBER

T.T. voorbereiding, samenstellen div. commissies. Bekend maken docenten en keurmeesters. De leden worden via de PC en zichtbaar op de beamer uitgelegd hoe het inschrijfformulier van de NBVV moet worden ingevuld. Bespreken najaarsvergaderingen - District en Regio.

28 OKTOBER
Bespreking onderlinge T.T. Aanvullingen van de commissielijst en de laatste gelegenheid om het inschrijfformulier samen met Wout Heine in te vullen. Verslagen van de najaarsvergaderingen van Regio en District.

Ook dit jaar organiseren wij de Onderlinge Show in combinatie met het PSC de ZON en het Open Gelders Kampioenschap Europese Cultuur Vogels Regio SEC 3.
Dit is in week 47 van 20 november t/m 24 november 2019.
De keuring is op donderdag 21 november. De T.T. dagen zijn op zaterdag 23
en zondag 24 november.
Ook de T.T. is in ons clubgebouw G. Luiking v. Voorstweg 1 Didam.

schelpen

De Kapoetsensijs

Design: Tamara Witjes, Nathalie Geurts                                                         © www.vvonsgenoegendidam.nl