Vogelvereniging
"Ons Genoegen Didam"

ACTIVITEITEN SCHEMA ONS GENOEGEN DIDAM 2018

Ledenvergaderingen; Heb je interesse in onze sport en wil je meer weten over onze club, kom dan gerust eens langs op een vergadering en proef de sfeer in zaal Luiking v. Voorstweg 1 Didam. Deze vergaderingen beginnen om 20.00 uur.

22 JANUARI
Onderwerpen o.a.: diverse jaarverslagen, bestuursverkiezing, nabespreken Regio T.T. (lidmaatschap en ringen bestellen).

12 MAART
Onderwerpen o.a.: voorjaarsvergaderingen van District en Regio, bestuurssamenstelling en samenstellen commissie Diem op Stelten.

11 JUNI
Verslagen voorjaarsvergaderingen, bespreken tafelkeuring keurmeesters T.T. 2018. Keuringsdag is op 22 november. Eerste ringen bestelling seizoen 2018-2019 en vaststellen ringen bestelschema. Entstof bestelling en opgave aantal ampullen. De entstof wordt op afspraak afgeleverd.

10 SEPTEMBER

T.T. voorbereiding, samenstellen div. commissies. Bekend maken docenten en keurmeesters. De leden worden via de PC en zichtbaar op de beamer uitgelegd hoe het inschrijfformulier van de NBVV moet worden ingevuld. Bespreken najaarsvergaderingen - District en Regio.

5 NOVEMBER
Bespreking onderlinge T.T. Aanvullingen van de commissielijst en de laatste gelegenheid om het inschrijfformulier samen met Wout Heine in te vullen. Verslagen van de najaarsvergaderingen van Regio en Gewest.

Ook dit jaar organiseren wij de Onderlinge Show in combinatie met het Open Gelders Kampioenschap Europese Cultuur Vogel Regio SEC 3.
Dit is in week 47 van 21 november t/m 25 november 2018.
De keuring is op donderdag 22 november. De T.T. dagen zijn zaterdag 24
en zondag 25 november.
Ook de T.T. is in ons clubgebouw Luiking v. Voorstweg 1 Didam.

schelpen

De Kapoetsensijs

Design: Tamara Witjes, Nathalie Geurts                                                         © www.vvonsgenoegendidam.nl