Vogelvereniging
"Ons Genoegen Didam"

Opgaveformulier lidmaatschap

Wilt u ook lid worden van onze vereniging? U kunt hier het opgaveformulier lidmaatschap downloaden. Het ingevulde formulier kunt u inleveren bij de secretaris of één van de bestuursleden. U kunt het formulier ook mailen naar John van Wessel: j.wessel92@upcmail.nl of Berrie Aalberts: b.a.montage@hotmail.com

DIDAM op stelten

Ook op de 41-jarige uitgave van Didam op stelten op zondag 3 Juni 2018 is Vogelvereniging ONS GENOEGEN DIDAM met een stand aanwezig om de vereniging de Nederlandse Bond van Vogelhouders en de vogelsport in het algemeen te promoten.
Er zijn allerlei folders, beschrijvingen van vogels en de kweek daarvan in de stand aanwezig. Ook de aanwezige leden kunnen u veel informatie geven over de vogels en de kweek daarvan.
En natuurlijk is er de mogelijkheid om lid van onze vereniging te worden, de leden kunnen u hier de nodige informatie over geven. Ook dit jaar zullen de vogels natuurlijk niet ontbreken.
Er zal een keur van vogels aanwezig zijn, o.a. Kleur Kanaries, Vorm en Postuur Kanaries, Exoten, Kromsnavels en natuurlijk Europese Cultuurvogels. Bij u misschien beter bekend als wildzang.
Bestuur en leden van Ons Genoegen zullen u van harte welkom heten in de stand van DIDAM op Stelten.

NK Siervogels 2018 - Zwolle

Op de Nederlandse Kampioenschappen siervogels 2018 hebben de leden van Ons Genoegen de volgende resultaten behaald:

Wim Bol Yorkshire Lipochroom 1x Goud 1x Kampioen
Frans Hendriks Zwart-Kobalt rood Int.
Zwart-Kobalt rood N-Int
Zwart-Kobalt rood Moz.1
2x Goud en 1x Brons
1x Goud
1x Zilver en 1x Brons
2x Kampioen
1x Kampioen
Jan te Pest Rood-Mozaïek Type 1 1x Goud en 1x Zilver 1x Kampioen
Sjaak Slagt Kapoetsensijs Wildkleur 1x Goud 1x Kampioen
Theo Vierwind Kleine Barmsijs donker pop
2x Brons

Het Bestuur van Ons Genoegen feliciteert de leden van harte met de behaalde resultaten.

64e C.O.M. Wereldkampioenschappen voor
Zang en Siervogels
2016 - Matasinhos (Portugal)

Op deze WK heeft ons lid Wim Zweers de volgende resultaten geboekt:
In de Hoofdgroep Vorm en Postuur Kanaries:
2x Goud, 1x Zilver en 1x Brons.

Namens bestuur en leden van harte proficiat.

schelpen

De Gloster Consort

Design: Tamara Witjes, Nathalie Geurts                                                         © www.vvonsgenoegendidam.nl